Posted By Costin

AOC lanseaza un monitor cu dock pentru iPhone 4/4s. Ce fac posesorii de iPhone 5?


AOC a lansat astazi E2343Fi, un monitor de 23″ LED Full HD, monitor ce are in talpa piciorului o statie de andocare pentru iPhone 4/4s si iPod, are un profil ultra slim (12.9mm) consuma mai putina energie si alte minuni de genul acesta, la un pret recomandat in Romania de 849 lei.

Mai jos aveti si cateva imagini de PR cu monitorul in cauza:

Toate bune si frumoase, insa ce fac posesorii de iPhone 5 care au un conector de tip Lightning, in timp ce dock-ul monitorului de mai sus stie de Thunderbolt, vechiul conector Apple? Ei bine, raspunsul ar fi anulat Dilema: iPhone 4S ori iPhone 5? si s-ar fi aflat la un search distanta daca nu ar fi fost Video output not supported.

!%@#^[email protected]$ Apple! Sa traiesti bine!

Pentru cei interesati, exista un conector, disponibil in State (pe stoc), in doua variante: cu cablu si fara cablu. Va poate ajuta doar la analog audio output, USB audio, as well as syncing and charging.

Cunoaste cineva vreun conector care stie, pe romaneste, ca in Dristor, cu de toate?


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments