Posted By Costin

Buna dimineata! Cu fructe, instagram si o norvegianca!


Tot e dimineata. Tot sarim majoritatea peste micul dejun. Inapoi la mancare! Pentru fotografiile de mai jos nu pot sa va urez pofta buna, va vor atrage vizual mai mult decat papilo-gustativ :-), insa pot sa va salut, asa cum v-am obisnuit de cateva saptamani deja: BUNA DIMIEATA!


Va plac? Daca da, gasiti mai multe pe contul de instagram @idafrosk (33,000 followers), norvegianca Ida Skivenes fiind destul de pasionata de a da o altfel viata fructelor ori legumelor, semintelor ori produselor de panificatie etc. Poveste via instagram blog.

Ah, si puteti sa va abonati si la blogul Idei: idafrosk.blogspot.ro.

Instagr.am este cea mai populara aplicatie foto pentru telefoanele mobile, aplicatie ce a fost achizitionata de catre Facebook pe 9 aprilie 2012. Stiati ca instagr.am a avut parte si de o conferinta dedicata in Romania, la Cluj? 🙂

Descarca instagr.am:


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.