Posted By Costin

Buna dimineata! Cu doua clipuri virale :-)


Sa incepem ultima zi lucratoare a saptamanii cu zambetul pe buze, zic, cu doua clipuri funny in cadrul rubricii viralul de vineri. Primul este un clip Nike, foarte fain realizat, cel de-al doilea foloseste bucati din NFL pe care le dubleaza cu alte cuvinte. Foarte tare!

Nike Golf: No Cup Is Safe a fost publicat pe 14 ianuarie si a inregistrat 4.5 milioane de vizualizari pe Youtube pana astazi. Clipul a fost preluat de 275.000 de utilizatori de Facebook si a fost inclus in peste 40.000 de mesaje pe Twitter si 155 de articole pe bloturi din toata lumea.

A Bad Lip Reading of the NFL a fost publicat pe 15 ianuarie si a inregistrat aproape 8.1 milioane de vizualizari pe Youtube. In social media, clipul raporteaza 1,15 mentiuni pe Facebook, 35.000 de mesaje pe Twitter si includerea in 200 de articole pe bloguri.

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in saptamana curenta.Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments