Posted By Costin

+15 decibeli fara alimentare, cel mai atipic cadou pentru un posesor de iPad 2!


Asta noapte, dintr-o nevoie inexplicabila aparuta din senin, mi-am tarat singura picatura de estrogen intr-o sesiune de shopping online care oricum s-a termina prost (in ideea in care am supravietuit necheltuind nici macar un leu :-)), am dat peste cel mai… atipic cadou pentru un posesor de iPad 2: cornul de sunet.

Descrierea “gadget-ului” este «dementiala», de cumparat il gasiti la 82 de lei pe smuff.ro.

Alunecati-va iPadul in standul cu corn conceput ingenios pentru amplificarea sunetului din difuzorul incorporat de pana la +15 decibeli, fara ca acesta sa va consume o picatura din energia bateriei! Acest sistem de amplificare functioneaza realmente, si a fost folosit de secole pentru a amplifica sunetul. Versiunea din prezent este pentru iPad, este construit din silicon si sistemul clasic de amplificare imbina si un stand pentru tableta.

Eu #asaceva… Mi-a fost oricum destul de greu sa incadrez postarea in IT&C! 🙂


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments