Posted By Costin

Infografic: Carti de vizita facute «cu cap»


Printre zecile ori chiar sutele de carti de vizita pe care sunt sigur ca mare parte dintre voi le-ati tot primit in ultimii ani, sunt sigur ca ati fost de macar cateva ori surpinsi de aspectul placut al unora dintre aceastea. Aparent este o stiinta la mijloc, asa cum arata si infograficul de mai jos, plecand de la fonturi, pana la spatiere.

Lucrul asta mi-a adus aminte ca se implinesc vreo 2 ani de zile de cand tot imi spun sa-mi fac carti de vizita cu refresh.ro. Si, uitandu-ma prin arhiva blogului, am descoperit 2 articole in cadrul etichetei carti de vizita:

pucu.ro, prima aplicatie online pentru designul si productia cartilor de vizita
Carti de vizita gratis de la about.me

Au mai aparut intre timp, prin Romania, si alte servicii asemanatoare cu pucu.ro? Folositi vreun serviciu de afara pentru procurarea cartilor de vizita? Cum va procurati cartile de vizita? Off-line sau online? Daca aveti un raspuns la vreuna dintre aceste intrebari, lasati, va rog, un comentariu. Multumesc!

Iata insa si infograficul despre care aminteam la inceput.

Design Your Business Card With Psychology In Mind

* infografic via | by uprinting.com


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments