Posted By Costin

Evenimente in martie 2013: Digital Marketing Forum si PR Forum


Evensys

Cristian Manafu1 a anuntat zilele trecute datele a doua evenimente ce poarta semnatura Evensys (site oficial), evenimente de interes si pentru cititorii refresh.ro. Lista evenimentelor mediului online, media si marketing este disponibila pe evenimente.NET!

Digital Marketing Forum 2013 este cel mai vechi eveniment de marketing digital din Romania, ce ofera cele mai noi tendinte si idei de promovare eficienta in mediul online. Acesta va avea loc in 6-7 martie 2013, Bucuresti (site oficial).

PR Forum 2013 este cea mai cunoscuta conferinta despre PR si comunicare, eveniment ce va incerca sa atinga cele mai importante subiecte ale momentului. PR Forum 2013 va avea loc in 27 – 28 martie 2013, Bucuresti.

Voi reveni cu detalii despre ambele evenimente la momentul potrivit.

Note de subsol:
1. Cristian Manafu – Partner, Evensys. Blog | LinkedIn | Twitter

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.