Posted By Costin

Facebook pregateste un nou Timeline. Care ar fi «the next step»?


Via si via am aflat 2 lucruri. Primul ar fi ca Noua Zeelanda este terenul de joaca / lansari al Facebook. Nu stiam, insa cred ca e interesant de urmarit stiri despre Facebook din zona respectiva :-). Cel de-al doilea este noul Timeline al retelei de socializare care, descoperit luna trecuta, se pare ca a inceput sa se propage in Noua Zeelanda. Arata ca un blog / site, cu “sidebar”.

Noul Timeline vine la aproape un an si jumatatea de la lansarea Timeline-ului pe profilele de utilizator si la 9 luni de la lansarea actualului Timeline pe paginile de Facebook. Din cate se pot observa in imaginile de mai jos, update-ul incepe tot de la profilele de utilizator.

Ma gandesc ca daca ar ajunge sa lase loc de administrare in acel “sidebar“, desi ma cam indoiesc, asta insemnand sa-si asume, la un moment dat, si coduri de bannere de publicitate, de exemplu, ar musca puternic din WordPress si Blogspot. Nu credeti?

Iata si cateva imagini:
Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments