Posted By Costin

Cele mai populare fotografii ale mele de pe instagram din #komandament!


4 din cele 5 masini Opel din Komandamentul de iarna din Niedersill au ajuns in urma cu o ora in Sibiu. Este seara, suntem putin obositi dupa un drum nu tocmai usor prin jumatate de Romanie si ne-am oprit sa mancam ceva inainte de a face ultimul pas de ~400 de kilometri catre Bucuresti.

Am preferat ca in timpul petrecut aici sa fac o selectie a celor mai populare imagini pe care le-am postat pe instagram, in functie de numarul de like-uri din aplicatie, fotografii pe care le-am facut in #komandament, din prima zi pana vineri, ultima zi petrecuta in Austria.

Mentionez ca doar fotografia care a obtinut cele mai multe inimioare 🙂 a fost realizata cu un telefon mobil (Samsung Galaxy S3), restul fiind realizate cu un aparat Nikon D800, insa, pe de alta parte, nici macar una nu a fost gandita pe format 1/1. Iata-le mai jos.

Care va plac cel mai mult? Sunt curios/interesat de parerile ori gusturile voastre, orice feedback fiind mai mult decat binevenit si apreciat. Va multumesc anticipat!


Tired – 40 ♥


La panda – 41 ♥


Friends – 43 ♥


Opel Insignia – 44 ♥


Buna. Ce faci? – 44 ♥


Cel mai cool depozit de lemne din lume! – 45 ♥


Freedom! – 46 ♥


Flying dog BW 2 – 48 ♥


#komandament yay! 🙂 – 54 ♥

Komandamentul de iarna din Niedernsill este editia a III-a a Tabarei de Fotografie pentru Bloggeri, eveniment organizat de catre Foto Union si sustinut de un grup de companii format din Neola, Hotel Kehlbachwirt, Domeniile Vînju Mare, Hotel Continental Forum Oradea, Opel si Anagrama.

Instagr.am este cea mai populara aplicatie foto pentru telefoanele mobile. Descarca instagr.am:


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments