Posted By Costin

Google lanseaza inca un browser Chome pentru Android


Pentru ca poate si pentru ca isi permite, Google a lansat ieri Chrome BETA, acelasi browser pe care toata lumea il cunoaste si chiar il utilizeaza pe telefoanele mobile de tip smartphone cu Android, lansat in februarie anul trecut.

Diferenta fata de Chrome, este ca cei care vor folosi noul Chrome vor avea acces la ultimele update-uri ale browserului inaintea celorlalti. Mai e de mentionat si faptul ca, cel putin mie, mi-a cerut vreo 4-5 permisiuni (nu imi mai dau seama exact ce, imi pare rau acum ca nu am facut screenshoturi).

Apropo, vezi si Doua aplicatii de la Google fara de care…. Cool, nu? Sa o luam metodic, zic, pentru cei interesati. Primul buton este pentru Chrome for Android, cel de-al doilea pentru Chrome BETA.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments