Posted By Costin

Dilema: iPhone 4S ori iPhone 5?


Pentru ca ma gandesc ca nu sunt singurul in postura asta…

De la lansarea lui iPhone 5 am decis ca a venit timpul sa-mi achizitionez, in cele din urma, si un iPhone. 5, adica. Ultima tehnologie, cu aroganta. M-am dezumflat brusc cand am realizat ca au modificat tot, astfel incat tot ecosistemul de nebunii construit in jurul lui 4/s, de exemplu, s-a naruit.

iPhone 5 vs. iPhone 4

Un cablu nu mai gasesti pe piata (incarcator de masina? fii serios, te descurci), ce sa mai zic de vreun suport de pus in parbriz, cum tin si iPad-ul, lentile foto, carcase si alte tampenii / chinezarii de care m-as fi atins in secunda doi. Deh, boys and toys.

Dilema s-a adancit oricum in momentul cand a aparut prin companie un Samsung Galaxy Note 2. Ecran mare, aparat puternic, handsfree am (deci nu avem pericolul de a ne face de ras cu semi-tableta la ureche). Ce mai, tot tacamul. Basca faptul ca e plin netul de briz-briz-uri pentru el. Mai putin pe partea de foto…

Revenind…

Ce ai alege?

View Results

Loading ... Loading ...

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments