⚙️ how to
⚙️ how to
Posted By Costin

La pas virtual prin Marele Canion


Prin iulie, vorbeam despre cum nici cei de la Google nu au somn, insa, spre deosebire de Connect-R, oamenii astia chiar aveau treaba, luand la pas lumea pentru a popula cu imagini serviciul Street View, in locatii in care nu sunt… exact. Streets! 🙂

Conform unui comunicat de presa, Google a demarat proiectul abia in octombrie 2012, la cateva luni distanta de la publicarea clipului din articolul la care am facut referire, primele imagini preluate cu Street View Trekker fiind din Marele Canion din Statele Unite.

Vorbim despre peste 9500 de fotografii panoramice preluate de-a lungul crestei sudice a Marelui Canion si in craterul de meteorit, putandu-se astfel explora, virtual, peste 120 kilometri de carari si drumuri adiacente. Iata si adresele exacte:
Traseul “Bright Angel”
Panorama Raului Colorado
Panorama Marele Canion
Traseul sudic “Kaibab”
Craterul de meteorit

Si pentru ca tot am ajuns aici, va semnalez o nedumerire. In timp ce haladuiam linistit pe raul Colorado, am dat peste ceea ce puteti vedea in embedul de mai jos. De ce statea tipul/tipa din blur si cu palariuta rosie in genunchi? :-)))

Later edit: Aratarea este peste tot de-a lungul Raului Colorado!


Vizualizare hartă mărită


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments