Posted By Costin

Prezentatorii meteo de la PrimaTV sunt oameni ai strazii. #imiplace campania in blogosfera


Prima TV preia un proiect cel mai probabil la nivel de grup (international), denumit “Zilele Sperantei”, in care oameni ai strazilor au inceput sa prezinte incepand de luni, 14 ianuarie, rubrica Meteo (nu sunt in tara, nu am urmarit). Cel putin asa inteleg de aici. Una peste alta, campania mi se pare super misto, aducand lacrima intr-o zona destul de seaca.

Altfel, am observat, finut de altfel, cateva montaje trimise bloggerilor care le-au si preluat pe blogurile personale. Draguta preluare in zona blogging-ului. Mai cunoasteti si alti bloggeri in afara de Dorombach, Manafu si Burlacu?

Later edit:
Sabina Cornovac
Alex Mihaileanu

Acest articol poarta eticheta Imi place, aceasta fiind o rubrica in cadrul careia impartasesc lucruri care se intampla in (new-)media, media sociale si IT&C, nisele pe care le acopera refresh.ro, si care imi plac in mod deosebit.

Mai jos aveti clipul de pe blogul lui Manafu.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments