Posted By Costin

Recomand: NAVIGON Europe, soft de navigare GPS pentru Android si iOS


Navigon pe Samsung Galaxy S3
– NAVIGON Europe pe un Samsung Galaxy S3 la granita dintre Austria si Ungaria –

Am chibzuit recomandarile cititorilor refresh.ro si am ales NAVIGON Europe, un soft de navigatie de la Garmin Würzburg GmbH. Primul motiv a fost “man, I’m too old fot this shit“, in ideea in care, pentru iGO, ar fi trebuit sa tot caut update-uri pe forumuri de la diversi baieti, deoarece iGO nu exista oficial penntru Android. Pentru ce sa fac asta? Si, mai ales, cand? Cel de-a doilea motiv au fost review-urile pozitive de pe Google Play.

NAVIGON Europe costa 59,95€ (260.12 RON) pentru Android si $99.99 pentru iOS, a fost actualizat in urma cu 3 zile pentru Android (Dec 18, 2012 pentru iOS), grafica-i faina si, cel putin din Niedernsill, unde m-am aflat impreuna cu alti 15 bloggeri in Komandamentul de iarna, pana in Oradea a functionat impecabil, avand doar 2 probleme:

Austria: Prima oara ne-a dus pe langa un pod, in loc sa treaca peste el. M-am prins tarziu, devierea a fost de 30 de secunde. A doua oara a vrut sa faca o bucla care ne-ar fi intors in acelsi loc, cel mai probabil de tantalau. Mi-am dat seama la timp, sanatate la neamuri.

Ungaria: de vreo 2-3 ori a afisat 130km/h, in timp ce indicatoarele de pe autostrada aratau 100km/h. O data a fost invers. Indicatoarele aratau 110km/h, iar Navigon 80km/h. Vocea, care a fost botezata in masina Petronela, ne tot atentiona ca am depasit vitea legala din km in km 🙂

Daca cele doua probleme de mai sus nu va deranjeaza la un drum de peste 900 de kilometri (prima s-a intamplat in Austria, cea de-a doua in Ungaria), vi-l recomand cu caldura. Maine seara revin cu un update despre NAVIGON Europe prin Romania si, sper, si printr-un oras.

Multumesc pentru recomandare! Iata si link-urile de download!

Komandamentul de iarna din Niedernsill este editia a III-a a Tabarei de Fotografie pentru Bloggeri, eveniment organizat de catre Foto Union si sustinut de un grup de companii format din Neola, Hotel Kehlbachwirt, Domeniile Vînju Mare, Hotel Continental Forum Oradea, Opel si Anagrama.

Acest articol poarta eticheta Imi place, aceasta fiind o rubrica in cadrul careia impartasesc lucruri care se intampla in (new-)media, media sociale si IT&C, nisele pe care le acopera refresh.ro, si care imi plac in mod deosebit.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments