Posted By Costin

«People are awesome 2013», un clip cu 2.5 milioane de vizualizari pe zi!


Nu am mai vazut de mult un clip care sa creasca atat de rapid (exceptand clipurile muzicale) si fara prea mult buzz pe retelele sociale. Este vorba despre «People are awesome 2013», un clip care, desi include si cateva fake-uri, a reusit sa capteze atentia a milioane de internauti in doar 3 zile.

Viralul a fost urcat pe Youtube pe 22 ianuarie si a inregistrat pana in prezent 7.4 milioane de vizualizari, ceea ce inseamna ~2.5 milioane de vizualizari pe zi. A avut insa doar 294k mentionari pe Facebook, a fost inclus in aproape 12k mesaje pe Twitter si a aparut in peste 220 de posturi pe bloguri.

Nota: Unul dintre clipurile de saptamana trecuta, A Bad Lip Reading of the NFL va sari in cateva zeci de minute de 24 de milioane de vizualizari. In contrapartida, reclama la Nike nu a avut parte de acelasi succes.

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in saptamana curenta.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments