Dot COM
Posted By Costin

Portabee, imprimanta 3D sub $500


La inceputul lunii decembrie va povesteam despre The Form, o imprimanta 3D ce poate fi controlata cu un program special si foloseste ca materie prima un fotopolimer acrilic. Mai multe despre The form, aici: Ce face o imprimanta de $3.299?.

Astazi, am gasit o imprimanta 3D la mai putin de $500, mai exact $480. Se numeste Portabee, materialul costa app 30$ / kilogram (vezi aici), iar programul cu ajutorul caruia puteti controla bestia este distribuit cu titlu gratuit (descarca-l).

Judecand dupa imaginile de mai sus, ori nu au ales foarte bine modelele, ori Portabee e mai slaba din punct de vedere al detaliilor decat The Form. Iata mai jos si cateva clipuri cu imprimanta Portabee in actiune.
Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments