Posted By Costin

Primele imagini din Tabara de Fotografie pentru Bloggeri din Austria


In fiecare seara, in Tabara de Fotografie pentru Bloggeri, fiecare participant alege un numar de maxim 12 fotografii care sunt supuse discutiilor, exceptie facand luni seara, care a cumulat imaginile din primele 2 zile, cele petrecute pe drum, si ziua de luni, prima zi plina dpdv al fotografiei.

Mai jos sunt imginile pe care le-am prezentat eu. Pentru ca de fiecare data sunt intrebat cu ce au fost facute, iata si lista obiectivelor, aparatul fiind un Nikon D800 (promotie: 9.999 lei), fiecare avand si link catre magazinul de unde le puteti achizitiona: 50mm f/1.4 AF-S (1.599 lei), 105mm f/2.8G AF-S VR (3.499 lei) si 70-200mm f/2.8 VR II (8.899 lei).

Pe langa fotografiile de mai jos, am mai facut-o si pe aceasta, insa fu prelucrata cu ajutorul lui Radu Badoiu si am urcat-o doar pe 500px.com. Probabil o sa va placa cel mai mult :-).


Komandamentul de iarna din Niedernsill, Austria, adica Tabara de Fotografie pentru Bloggeri este organizat de catre Foto Union si sustinuta de un grup de companii format din Neola, Hotel Kehlbachwirt, Domeniile Vînju Mare, Hotel Continental Forum Oradea, Opel si Anagrama.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments