Posted By Costin

ProTV revine in grila Dolce din 9 ianuarie


Conform unui comunicat de presa, Romtelecom si ProTV S.A. au ajuns la un acord in baza caruia cele 11 canale ale grupului reintra in grila Dolce din data de 9 ianuarie. Vorbim despre Pro TV, Acasa TV, Pro Cinema, Acasa Gold, sport.ro, MTV, Pro TV International, VH1, PRO TV HD, Acasa HD si sport.ro HD.

* Aparent, ProTV ar fi cerut 12 milioane pentru difuzarea canalelor TV din trust, de 3 ori mai mult decat in 2012, insa a revenit asupra pretentiilor. Altfel, ProTV a difuzat si continua sa difuzeze reclama Romtelecom cu Loredana. 🙂

Până la 31 ianuarie 2013, părţile vor finaliza detaliile negocierii pentru formalizarea noului contract. Chiar şi în condiţiile reintroducerii canalelor ProTV, Romtelecom va păstra în grilele Dolce TV canalele BBC Knowledge, Comedy Central, Shorts, BBC World News. Aceste canale, introduse începând cu 3 ianuarie 2013, rămân în continuare disponibile în toate pachetele de bază pentru platformele de televiziune prin satelit şi televiziune prin internet – IPTV, cu titlu gratuit şi promoţional, până la 31 martie 2013. După această dată, canalele respective vor rămâne în grilele Dolce TV, urmând să fie redistribuite în mod diferit în pachetele de programe.

Romtelecom se bucură că demersurile sale pentru continuarea negocierilor au dus la găsirea unei soluţii pentru retransmiterea canalelor Pro TV fără costuri suplimentare pentru clienţii săi.

În procesul de reintroducere a canalelor ProTV în grilă, există posibilitatea apariţiei unor disfuncţionalităţi temporare ale altor canale, care vor fi remediate în cel mai scurt timp. Ne cerem scuze anticipat pentru orice eventual inconvenient.

de aici


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments