Posted By Costin

2013: Sa zicem #imiplace


Nici daca ne vorbeam.

Cred foarte mult ca daca ne place ceva mult ar trebui sa facem cumva sa exprimam mai mult asta. Adica, creatorul ala de ceva ce noua ne place mult s-ar bucura tot mult sa auda ca ne-a placut. Sa auda ce nu ne-a placut. Sa auda feedback. De aceea, propun sa multumim mai mult si sa zicem mai mult cand ne place ceva anul asta si e destul de simplu sa o facem cam asa:

• Sa trimitem mailuri jurnalistului al carui text ne-a impresionat si sa il felicitam si sa ii zicem macar un”da, ba! ce misto!” sau un avansat “da, ba, mi-a placut tare unghiul din care… sau observatia aia…sau…”
• Sa trimitem un mail fotografului care a facut fotografia aia la care am ramas cu ochii 3 – 5 minute si am revenit a doua zi

Monica JitariucHai sa le zicem oamenilor ca ne place cand ne place

Chiar si public. Iar pe acelasi model, ne putem sustine si bloggerii preferati. Un comentariu, un mesaj pe Facebook, un tweet cu un scurt text la articolele preferate conteaza. Doar zic.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments