Posted By Costin

Sales Antena TV Group vinde site-urile administrate de Digital Antena Group


Augustin Roman

Procesul de integrare TV-online continua in Antena TV Group. Din luna ianuarie s-a mai facut un pas firesc, astfel incat pachetul media pe online detinut de Antena TV Group este acum proiectia statiilor TV al caror spatii de publicitate sintt vindute de departamentul condus de Cristi Mucichescu: www.a1.ro, www.antena2.ro, www.antena3.ro, www.euforia.tv si www.gspTV.ro.

Augustin Roman, General Manager Digital Antena Group (aici)

Nu stiu daca e cuminte ca TV-ul sa preia vanzarile online in regim de exclusivitate. E posibil sa ma insel, insa la ce fragmentare gasim in grupul Antena imi e dificil sa cred ca peanut-ul din online va conta mai mult decat oaresce bartere pentru TV.

De urmarit, totusi, avand in vedere ca, istoric vorbind, site-urile astea au fost printre cele mai chinuite din publishing-ul trusturilor din Romania, malaxorul fiind greu de urnit chiar si de oameni vechi in companie, in ciuda faptului ca sunt sigur ca daca ar da mana, ar depasi Internet ProTV cu lejeritate, in maxim un an de zile.

Pun ramasag, gen, pe acest lucru.

Note de subsol:
1. Augustin Roman – General Manager Digital Antena Group. LinkedIn | Blog

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.