Posted By Costin

Salvamont, o aplicatie pentru telefoanele cu Android asemanatoare celor pentru taxi


Stiti aplicatiile de comanda taxi care s-au inmultit ca ciupercile dupa ploaie? Vodafone Romania a lansat ieri o aplicatie asemanatoare, aplicatie cu ajutorul careia turistii care au nevoie de ajutor pot “chema” salvamontistii printr-un simplu tap al butonului SOS.

Aplicatia este dispoinibila tuturor utilizatorilor de telefoane mobile pe Android, insa clientii Vodafone vor beneficia de trafic de date gratuit in cadrul aplicatiei. Echipele Salvamont pot localiza pozitia telefonului, coordonatele geografice si nivelul bateriei.

In Romania sunt 53 de echipe Salvamont localizate in judetele Alba, Arges, Bihor, Bistrita, Brasov, Caras-Severin, Covasna, Cluj, Dambovita, Gorj, Harghita, Hunedoara, Maramures, Mures, Neamt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Valcea si Vrancea.

Descarca Salvamont:


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments