Posted By Costin

Samsung Galaxy S3, 2 ferestre active odata cu ultimul update!


Posesorii de Samsung Galaxy S3 sunt rugati sa-si faca ultimul update de soft. 🙂 Calea catre el este Aplicatii >> Setari >> despre dispozitiv (ultimul in meniu) >> Actualizare software (primul in meniu) >> Actualizare (primul in meniu).

Am observat la o prima vedere 2 modificari majore.

1. Galeria foto. Arata mult mai fain, iar la click pe unul dintre foldere, acestea se strang intr-o coloana pe stanga in timp ce in partea dreapta, pe aproximativ 80% din ecran, apar thumb-uri cu imaginile din folderul respectiv.

Partea proasta, apropo de imagini, e ca acum nu mai pastreaza la click pe imagine cea mai folosita aplicatie pentru a o putea share-ui. Acum, pentru instagram de exemplu, trebuie sa mai fac un tap in plus. Deh.

2. Multitasking / 2 ferestre

Se vede superb pe Note 2, insa nu e de neglijat nici pe SGS3. Aveti mai jos cateva imagini explicative. Odata activata optiunea (prima imagine, sus dreapta), in partea stanga apare un meniu cu aplicatii (imaginile 2 si 3, pe partea stanga).

Prima fereastra se deschde la tap pe aplicatia dorita, ocupand tot ecranul, cea de-a doua fereastra se activeaza prin drag and drop peste prima aplicatie deschisa, moment in care ecranul se desparte in 2, fiecare parte lucrand independent una de alta (imaginile 4 si 5).

Biutifull!


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments