Posted By Costin

SONY Action Cam HDR-AS15: specs, accesorii si pret


Pe finalul lui 2012, Sony a lansat SONY HDR-AS15 action cam, o camera video Full-HD ultra-compacta, cu o greutate de 90 de grame, obiectiv Carl Zeiss® cu unghi de 170°, o camera rezistenta la filmarile in zapada, ori la maxim 60 de metri sub apa.

Stabilizatorul de imagine SteadyShot™ asigura imagini clare si stabile indiferent de conditiile de filmare, fiind destinata montarii pe ghidon (bicicleta / motocicleta), pe placa de surf, ori snowboard, pe cap, cu ajutorul unei banderole, ori pe casca, pentru orice sport care necesita asa ceva.

Pret:
Sony HDR-AS15 – 1.349.99 lei (eMAG)
Sony HDR-AS15 – 1.349 lei (F64)

Camera dispune de cinci moduri de inregistrare, de la Full HD 30p la VGA, in cazul in care aveti nevoie de inregistrari de lunga durata. De asemenea, SONY HDR-AS15 are si doua moduri de inregistrare HD slow-motion (4x/2x).

Stick-urile de memorie disponibile pe camera sunt Memory Stick Micro™ (M2) si Micro SD/SDHC (clasa 4 si cele superioare). Aveti mai jos un clip hands-on, precum si cateva fotografii cu Sony AS15 si cateva accesorii pe care le-am avut la dispozitie in mini-vacanta de sarbatori.

Sper sa o pot lua si in Austria, pentru a o testa in conditiile pentru care a fost fabricata :-). Pana atunci insa, gasiti un review aici.
Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments