Posted By Costin

Spectacol pe partia din Zell am See (foto)


Asta seara, bloggerii aflati in Komandamentul de iarna din Niedernsill, Austria, au mers in Zell am See (Kaprun), la un eveniment care se numeste Night of the balloons, eveniment care, in seara aceasta, din cauza vremii, nu s-a mai intamplat cu baloane. 🙂

A fost o demonstratie a oamenilor care se ocupa de pastrarea partiei de schi in conditii ok, a salvamontistilor si a instructorilor de la scolile de schi din regiune. Per total a fost un spectacol cum rar ai ocazia sa vezi, spectacol din timpul caruia am tras cateva cadre pentru voi.

Au mai ramas doua zile de Austria si inca 2 pe drum.

Komandamentul de iarna din Niedernsill este editia a III-a a Tabarei de Fotografie pentru Bloggeri, eveniment organizat de catre Foto Union si sustinut de un grup de companii format din Neola, Hotel Kehlbachwirt, Domeniile Vînju Mare, Hotel Continental Forum Oradea, Opel si Anagrama.

Fotografiile sunt facute cu Nikon D800 (promotie: 9.999 lei) si Nikon 24-70mm f/2.8G (6.899 lei).

PS. Sincer vorbind, mie imi place o singura fotografie. Ghiciti care e aceea?


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments