Posted By Costin

Startup Weekend Cluj in 54 de ore


Startup Weekend Cluj

In 1-3 Martie 2013, la Exclusiv Catering Cluj-Napoca, va avea loc Startup Weekend Cluj, un eveniment ce sustine si incurajeaza antreprenoriatul si crearea locurilor de munca. Sunt asteptati tinerii pasionati de antreprenoriat care isi doresc sa puna pe picioare propria afacere in doar 54 de ore.

Site oficial | Inscrieri

Nota: Evenimentul a avut loc pentru prima oara in Romania in 2011 (super clip de promovare!). Lista evenimentelor mediului online, media si marketing din Romania este disponibila pe evenimente.NET!

Startup Weekend este o organizatie non-profit care promovează educaţia experimentală a antreprenoriatului şi se implică în mod activ în creşterea şi dezvoltarea comunităţii globale de antreprenori. Este cea mai mare comunitate de antreprenori pasionaţi din întreaga lume, cu peste 650 de evenimente organizate până în prezent în peste 100 de ţări.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.