Posted By Costin

A inceput Tabara de Fotografie pentru bloggeri, editia Austria


Sambata dimineata, 16 bloggeri au plecat cu 5 masini Opel in Komandamentul de iarna din Niedernsill, Austria, tabara de fotografie organizata de catre Foto Union si sustinuta de un grup de companii format din Neola, Hotel Kehlbachwirt, Domeniile Vînju Mare, Hotel Continental Forum Oradea, Opel si Anagrama.

Cei 16 bloggeri sunt:
1. Radu Bazavan
2. Adrian Ciubotaru
3. Victor Kapra
4. Cristian Dorombach
5. Miruna Sfia
6. Toma Nicolau
7. Alexandra Rosu
8. Cosmin Tudoran
9. Alissum
10. Cristian Sutu
11. Radu Badoiu
12. Denisa Bargau
13. Sebastian Bargau
14. Gabriel Oana
15. Alexandru Damian
16. cu sau fara voia dumneavoastra, subsemnatul. 🙂

Sambata seara ne-am oprit la Oradea, la Hotel Continental Forum Oradea, locul ideal de relaxare in conditiile in care toti 16 am fost aproape lesinati de oboseala :-), iar hotelul dispune de o superba piscina cu apa termala in aer liber. -10 grade afara, +37 grade in apa, +40 grade in pahar.

Duminica seara am ajuns in Niedernsill, unde am avut posilitatea de a servi vinuri premiate international cu aur de la Domeniile Vînju Mare si de a asista la prima lectie de fotografie, cu informatii basics, sustinuta intr-un grup restrans de catre Radu Badoiu.

Radu Badoiu

Ca si in tabara din Apuseni din octombrie (urmareste eticheta Tabara de Fotografie pentru Bloggeri pentru povesti si proiecte foto), saptamana aceasta voi incerca sa va incant atat ochiul cat si imaginatia cu cateva proiecte foto. Stay tuned!


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments