Posted By Costin

Cat de incomod poate fi acest «toc» de brau pentru obiective foto Nikon?


The Lens Holster este un toc/ham pentru obiective foto, proiect existent pe kickstarter.com (doreste sa stranga $50.000). Cei de la The Phoblographer spun ca este destinat fotografilor de nunti si street. Wait. Say what?

Despre nunti stiu povesti de la prieteni. Numai asa nu ai vrea sa-ti tii obiectivele la ce ingramadeala gasesti de obicei. Ma gandesc ca ar trebui sa fii foarte atent, altfel il izbesti la fiecare miscare printre nuntasi, mese etc.

Pe strada eu folosesc, de obicei, 70-200mm, care cantareste 1.5kg, si 50mm care-i micut, incape intr-un buzunar de geaca. Cum as putea sa-l tin pe 70-200 la brau, in pozitia respectiva? Dupa ce ca e si greu, mi se pare extrem de expus.

Iata un clip video explicativ despre The Lens Holster. Ce parere ai?


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments