Posted By Costin

TV: OTV live pe internet, CME in scandal cu cablistii si in Bulgaria


Dupa ce CNA a retras licenta postului de televiziune OTV, Dan Diaconescu s-a mutat pe internet (reveniti, mai pica, mai apare cate un mesaj de genul “NU AI ACCES AICI ” :-)), in ciuda faptului ca DDTV inca emite, iar costurile de studio pentru transmiterea OTV-ului pe internet sunt aceleasi. Beats me, probabil e vreun joc al nervilor, puterii si banilor. Ca sa nu ne gandim la altele.

CME a incheiat inca un conflict cu cablistii, in Bulgaria, cu Bulsatcom, cel mai mare operator de cablu local, rezolutia fiind fara cresterea preturilor pentru consumatorii finali. Suna cunoscut, avand in vedere ca scandalul din Bulgaria l-a urmat la doar cateva zile distanta pe cel din Romania (1 si 2).

Personal, nu ma indoiesc ca negocierile s-au purtat si in celelalte tari din SE Europei in care CME opereaza. Cel putin in Cehia unde CME e super-fruntas. Cum nu s-a auzit nimic, daca ar fi adevarat, asta inseamna ca au reusit sa-i convinga.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments