106


Dintr-un total aproximativ de 250 de cadre trase in Tabara de fotografie pentru bloggeri din Austria, am selectat doar 106 fotografii, o mica parte dintre ele fiind deja publicate pe refresh.ro, ori costin.ro. Fotografiile le puteti gasi pe pagina de Facebook refresh.ro. Albumul este public si se numeste FOTO – Komandamentul de iarna din Niedernsill.

M-am folosit de un Nikon D800 si obiectivele Nikon 50mm f/1.4 AF-S Silent Wave serie G, Nikon 105mm f/2.8G AF-S VR, Nikon AF-S 14-24mm f/2.8G ED N(Nano Crystal), Nikon AF-S 24-70mm f/2.8G si Nikon AF-s 70-200mm f/2.8D G ED-IF VR II.

Komandamentul de iarna din Niedernsill este editia a III-a a Tabarei de Fotografie pentru Bloggeri, eveniment organizat de catre Foto Union si sustinut de un grup de companii format din Neola, Hotel Kehlbachwirt, Domeniile Vînju Mare, Hotel Continental Forum Oradea, Opel si Anagrama.


Om de gaming online, publishing si de agentie, gamer (PS3, iOS), fotograf din pasiune si iubitor de frumos si calatorii. Blogger, living the good life. Afla mai multe.

View Comments