Posted By Costin

4 ani de refresh.ro


Astazi se implinesc 4 ani de cand am lansat refresh.ro. 4 ani in care acest blog a calatorit din Africa de Sud pana in cele mai indepartate colturi din Europa. 4 ani in care a fost vizitat de 1.246.990 persoane diferite, printre care te afli si tu, acesta fiind momentul in care pot sa va multumesc tuturor si altfel de cat o fac postand in fiecare zi, ajungand astfel la 4661 de articole.

Si, cum nu se putea altfel, coincidenta face ca refresh.ro sa aniverseze 4 ani in drum spre Barcelona, la invitatia Samsung Romania, pentru a participa la GSMA Mobile World Congress 2013. Fara prea multe alte cuvinte va invit sa lasati un semn de carte pe eticheta evenimentului pe parcursul saptamanii ce urmeaza. Promit spectacol multimedia :-).

La multi ani, refresh.ro! 2013 va fi un an extraordinar. Va promit. Ramaneti aproape.

O duminica placuta in continuare!


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments