Posted By Costin

550.000 euro in 9 luni


3 romani, o idee si multa munca depusa in 9 luni de zile au atras o investitie de 550.000 de euro. Povestea intreaga o gasiti la Bobby Voicu pe blog. Ii puteti vota pe TNW, unde se pune in discutie care e cel mai bun startup romanesc :-). E si Zonga / Trilulilu / Sergiu Biris pe acolo.

Vara a devenit si mai fierbinte cand am inceput sa ne lovim de faptul ca, totusi, de 6 luni traiam mai mult din economii. Iar economiile au un talent deosebit din a nu creste daca nu generezi venit de nici un fel. Dimpotriva. Un site mai vechi vandut la momentul oportun ne-a mai oferit o perioada de respiro, dar una dintre lectii a fost ca nu vrei sa negociezi cu “burta goala”. continuarea aici.

Later edit:


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments