Posted By Costin

Nu te poti trezi dimineata? Alege! Umilire publica, ori competitie intre prietenii tai? :)


Plecand de la un post de pe Facebook al lui Matei Psatta, am dat peste un comentariu al lui Ionut Tecuceanu care semnala cateva aplicatii care te pot ajuta sa te trezesti de dimineata prin cateva metode nu tocmai placute. 🙂

Despre ce este vorba?

BetterMe este o aplicatie simpla de iPhone care, in cazul in care apesi butonul Snooze, posteaza pe contul de Facebook un mesaj cum ca esti prea lenes pentru a te trezi, umilindu-te public. Cool, nu?!

Wake N Shake Alarm Clock costa $1.99, iar de banii acestia te pune sa scuturi telefonul pentru a inchide alarma. Ca si cand acest lucru nu ar fi indeajuns, aplicatia iti provoaca prietenii la o competitie pentru a te trezi, pe puncte, clasament, tot tacamul! 😀

Morning Routine este o aplicatie pentru Android care te pune sa scanezi coduri de bare prin casa pana cand considera ca esti destul de treaz pentru a opri alarma :-)). Iar daca vi se pare interesanta abordarea, Alarm (Sleep If U Can) e o alta aplicatie care va pune sa faceti fotografii.

Eh? BUNA DIMINEATA! 🙂


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments