Posted By Costin

Carmageddon si Re-Volt, doua jocuri «evergreen», prezente si pe iPhone!


Aseara, tarziu, in timp ce cativa tineri jurnalisti si cu mine ne delectam cu o salata de fructe si flori (fara nicio gluma!), ne-am adus aminte de jocurile din tineretea noastra. Drept urmare, cum ceea ce se intampla la Barcelona nu are cum sa ramana doar in Barcelona, va semnalez doua jocuri care au mancat tineretea multor pasionati de calculatoare. Acum sa o manance si pe a celor care se joaca pe telefonul mobil. Doar zic :-).

1. Re-Volt

Cum va suna o cursa de masinute teleghidate, in cardul careia poti faulta ceilalti oponenti cu pete de ulei, bile de fier, rachete si alte nebunii de genul asta? Daca va tenteaza, incercati intai variata gratuita (link download), iar daca va place, abia apoi platiti $5.99 pe varianta full (link download). Acesta aduce in plus 14 track-uri, 42 de masinute si 5 tipuri de joc.

2. Carmageddon

In cazul in care nu suntem cu totii niste printese corporatiste si ne place violenta, Carmageddon e raspunsul la orice intrebare. Altfel spus, daca iti place sa stalcesti pietoni, sa curentezi la propriu 2 echipe de fotbal american, ori sa iti zdrobesti adversarii, incearca intai varianta free (link download). Cum sunt sigur ca o sa-ti placa, iata si link-ul pentru varianta pe bani ($3.99).

Aceasta aduce 36 nivele de violenta, 30 de masini, 28 de oponenti deranjati mental, cu placuta posibilitate de a le combina in 11 medii diferite. Plus injuraturile de rigoare si urletele, de altfel, de neconfundat pentru cunoscatori. 🙂

Ambele sunt optimizate pentru iPhone 5. Mai cunoasteti si alte jocuri pe care le jucam cu placere pe PC in urma cu… mmmm… multi ani? Ar fi interesant de facut o lista draguta cu astfel de jocuri. E ca si cum atunci cand vine vorba despre muzica asculti oricand cu placere Beatles, ori Queen! 🙂


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments