Posted By Costin

COSMOTE anunta 4G din aprilie! Unde puteti testa serviciile 4G?


Astazi, la Baneasa Shopping City, COSMOTE Romania a anuntat disponibilitatea tehnologiei 4G incepand cu luna aprilie, primul pas catre aceasta fiind facut odata cu extinderea vitezei oferite de reteaua de date pana la 43.2Mbps, care, la finalul anului trecut, acoperea 74 de orase importante din tara (41% din populatie).

Lampros Iskos (CTO COSMOTE Romania)

COSMOTE România oferă în prezent cea mai mare viteză 3G, 43,2 Mbps, cu cea mai bună acoperire și nu ne vom opri aici. Rețeaua COSMOTE de 43,2 Mbps va fi disponibilă în 153 de orașe și 900 de localități din România, acoperind 47% din populație, până la finalul primului trimestru din 2013.

Începând din aprilie 2014, după alocarea noului spectru de la ANCOM, serviciul de date oferit prin tehnologia LTE va fi disponibil la capacitate maximă în termeni de calitate și acoperire geografică, în special în zonele cu densitate mare a populaţiei.

Astfel, rețeaua de date a COSMOTE România, ce oferă deja cea mai bună viteză, cu cea mai mare acoperire din România, va deveni și mai performantă.

Lampros Iskos, Chief Technical Officer, COSMOTE România

Pana la finalul lunii aprilie, pasionatii de tehnologie sunt invitati in magazinul COSMOTE din Baneasa Shopping City pentru a testa serviciile 4G.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments