Posted By Costin

E nevoie de bani pentru Usturoi


Ma gandesc ca nu intalnesti in fiecare zi o mana de bloggeri care s-au comis sa faca un film de lung metraj, cu atat mai putin unii care au plecat la drum cu mult curaj si banii de paine :-). Iar despre Usturoi, primul film din blogosfera romaneasca, am mai povestit. Insa acum e nevoie si de noi.

Conturile bancare le puteti gasi aici, insa cum cred ca majoritatea dintre cititorii refresh.ro folosesc paypal, adresa de email la care se trimit banii este [email protected] Dureaza fix o autentificare, un click, copy-paste adresa email, completare suma, apasare buton.

Altfel, se mai poate dona si pe Reelhouse, unde s-au strans deja aproape $800.

Tot aici gasiti si ceva poze si clipuri video making of si bloopers, precum si o serie de incurajari precum Like, Love sau Follow, actiuni care-i vor ajuta mai-putin-spre-deloc fata de cea descrisa in paragrafele precedente. Ati prins-o? 🙂

Unde va merge donatia noastra?

Ne trebuie bani pentru montaj (editare video), masterizare sunet, efecte vizuale, design sunet, ADR, coloană sonoră, sunete fundal (Foley), filtre specifice, corectare culori, drepturi de autor si inregistrare coloană sonoră, mixare, remixare, teasere (inca 2), trailer, generice, grafice, masterizare şi transfer digital, sesiune foto pentru afiş si pentru inca vreo 60 de chestii.

Din tot ce scrie mai sus, vreo doua stiu si eu ce inseamna 😉

Radu Bazavan (aici)

Acum, nah, Bazavane, sa ne uitam dupa nominalizarile la Oscars? 😀


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments