Posted By Costin

Evolio Tabby, tableta pentru cei mici (foto)


La jumatatea lunii ianuarie, Evolio lansa Tabby, o tableta destinata copiilor intre 3 si 12 ani, tableta ce vine cu jocuri educative in limba romana preinstalate, un design placut, materiale plastice rezistente insa de buna calitate, cu margini si zone de soc protejate cu acel plastic pentru jucarii care, desi e dur, este un pic elastic, placut la atingere si, poate la fel de important ca duritatea, nu aluneca.

Ca si specificatii tehnice, Evolio Tabby are un display de 7″, un procesor de 1Ghz, memorie ram de jumatate de giga si o camera foto de 2megapixeli, pe partea din spate. Butoanele de pe tableta sunt pozitionate la vedere, langa ecran, asa cum puteti observa si in imaginile de mai jos, iar pe marginea de jos prezinta un slot pentru card de memorie SD, un buton de blocare ecran, o mufa miniUSB pentru incarcare sau transfer de date si o mufa jack pentru casti.

Ar mai trebui amintite si urmatoarele:
– Sistem de operare: Android 4.0
– Spatiu de stocare: 4GB
– Chipset video: Mali 400MP (quad core)
– Wireless: 802.11 b/g/n
– Greutate: 465 g

Pret: Evolio Tabby costa 499.99 lei. Ce mi-a mai placut e faptul ca, desi e la vanzare de doar cateva saptamani, pe eMAG s-au strans deja cateva mame infocate in comentariile de aici, care prezinta atat pros, cat si cons :-).

Iata si cateva imagini cu tableta:


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments