Posted By Costin

Cand expira asigurarea? Dar rovinieta?


E o intrebare care-ti ridica putin parul pe mana, daca te gandesti ca daca iesi din oras fara rovinieta, procesul amenzii nici nu-l simti pana cand te trezesti acasa cu cadoul. Nu mai gasesc, insa a fost acum vreun an-doi, cred, o stire pe ProTV cu un nene care circula cu o Dacia 1300 zilnic din satul lui pana la oras si i-au venit amenzi cumulate de vreo 30k euro pentru lipsa rovinieta.

Revenind, raspunsul se afla la un.. tap distanta. La 2 saptamani de la publicarea tuturor bancomatelor din Romania, aplicatia auto.ro pentru smartphone-uri primeste un nou update: “Masina mea”. Cu ajutorul acestei noi sectiuni, soferii vor putea fi alertati la data stabilita cand expira asigurarile (CASCO, RCA), rovinieta, ITP-ul, ori cand au scadenta la rata (leasing, credit)!

Aplicatia auto.ro poate fi descarcata urmand butonele de mai jos.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments