GALAXY Note 8.0 la MWC 2013 Barcelona (VIDEO)


Samsung a furat startul la GSMA Mobile World Congress 2013 si, desi evenimentul incepe in aceasta dimineata, compania a anuntat inca de ieri lansarea Galaxy Note 8.0, o tableta de 8 inci, cu un procesor de 1,6GHz A9 quad-core, 2 GB RAM si o baterie generoasa, de 4.600mAh.

Sunt in drum catre eveniment, revin cu mai multe detalii de la fata locului. In caz contrar, detaliile vor aparea diseara, cand ma intorc la hotel :-).

Update 27.02 – Inregistrarea prezentarii tabletei din cadrul MWC 2013.

Update 26.02 – Cateva idei despre Samsung Galaxy Note 8.0

– Am observat ca Samsung pune foarte mult accent pe faptul ca are masura exacta pentru a-l putea tine usor cu o singura mana, ceea ce e adevarat, cel putin pentru mainile mele. Ca feeling mi se pare mult mai ok decat o tableta de 7″, in plus, mie mi-a placut foarte mult ecranul.

– Personal nu ma atrage S Pen-ul de nicio culoare, insa am observat ca suntem putini. Pentru cei multi :-), Samsung a largit putin aria de utilizare a acestuia. Va spun doar ca se poate folosi fara sa atingi ecranul, mai departe descoperiti singurei :-D.

– Specificatiile tehnice de putere sunt aceleasi ca pe Samsung Galaxy Note 2. Diferenta o da in principal marimea ecranului si, de aici, un intreg mediu modificat in aceasta directie: aplicatiile modificate special pentru Samsung (Flipboard), aplicatiile si tehnologia din jurul S Pen-ului, posibilitatea de a avea un device care combina business cu creativity.

– la round table-ul organizat in prima zi a evenimentului pentru presa si bloggeri, Michael Lin, Strategic Marketing Office Manager, a spus un lucru care m-a pus putin pe ganduri: “phone calls became more rare”. In contextul comunicarii care e posibil sa fi inceput sa migreze in alte zone (apps, de exemplu).

– Samsung Galaxy Note 8.0 va fi in doua versiuni, 3G + Wi-Fi si Wi-Fi, preturile diferind insa de la regiune la regiune si de la o versiune la alta, acestea inca nefiind facute publice.

Galefie foto:
NOTA: Deplasarea refresh.ro la MWC 2013 a fost facilitata de Samsung Romania.


Om de gaming online, publishing si de agentie, gamer (PS3, iOS), fotograf din pasiune si iubitor de frumos si calatorii. Blogger, living the good life. Afla mai multe.

View Comments