Posted By Costin

GALAXY Note 8.0 la MWC 2013 Barcelona (VIDEO)


Samsung a furat startul la GSMA Mobile World Congress 2013 si, desi evenimentul incepe in aceasta dimineata, compania a anuntat inca de ieri lansarea Galaxy Note 8.0, o tableta de 8 inci, cu un procesor de 1,6GHz A9 quad-core, 2 GB RAM si o baterie generoasa, de 4.600mAh.

Sunt in drum catre eveniment, revin cu mai multe detalii de la fata locului. In caz contrar, detaliile vor aparea diseara, cand ma intorc la hotel :-).

Update 27.02 – Inregistrarea prezentarii tabletei din cadrul MWC 2013.

Update 26.02 – Cateva idei despre Samsung Galaxy Note 8.0

– Am observat ca Samsung pune foarte mult accent pe faptul ca are masura exacta pentru a-l putea tine usor cu o singura mana, ceea ce e adevarat, cel putin pentru mainile mele. Ca feeling mi se pare mult mai ok decat o tableta de 7″, in plus, mie mi-a placut foarte mult ecranul.

– Personal nu ma atrage S Pen-ul de nicio culoare, insa am observat ca suntem putini. Pentru cei multi :-), Samsung a largit putin aria de utilizare a acestuia. Va spun doar ca se poate folosi fara sa atingi ecranul, mai departe descoperiti singurei :-D.

– Specificatiile tehnice de putere sunt aceleasi ca pe Samsung Galaxy Note 2. Diferenta o da in principal marimea ecranului si, de aici, un intreg mediu modificat in aceasta directie: aplicatiile modificate special pentru Samsung (Flipboard), aplicatiile si tehnologia din jurul S Pen-ului, posibilitatea de a avea un device care combina business cu creativity.

– la round table-ul organizat in prima zi a evenimentului pentru presa si bloggeri, Michael Lin, Strategic Marketing Office Manager, a spus un lucru care m-a pus putin pe ganduri: “phone calls became more rare”. In contextul comunicarii care e posibil sa fi inceput sa migreze in alte zone (apps, de exemplu).

– Samsung Galaxy Note 8.0 va fi in doua versiuni, 3G + Wi-Fi si Wi-Fi, preturile diferind insa de la regiune la regiune si de la o versiune la alta, acestea inca nefiind facute publice.

Galefie foto:
NOTA: Deplasarea refresh.ro la MWC 2013 a fost facilitata de Samsung Romania.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments