Posted By Costin

GoPro la MWC 2013 Barcelona (VIDEO)


GoPro, producatorul celor mai performante si cunoscute action cam-uri la nivel mondial, a fost prezent la Mobile World Congress 2013, eveniment ce se desfasoara zilele acestea la Barcelona cu GoPro 3. Stand dragut, pe modul “sportiv”, cu manechine (din plastic) ale unui surfer, un biciclist si un schior, o super masina in centru si cateva plasme pe care rulau clipuri de-ti taiau respiratia filmate cu GoPro Hero 3.

Mai erau cateva dulapuri cu o tona de accesorii, iar compania a avut in fiecare zi cate un concurs in urma caruia puteai castiga (castigatorul era anuntat la ora 15:00) tot ceea ce GoPro fabrica, ceea ce inseamna ca veneai acasa echipat pana in dinti sa filmezi cea mai teribila inundatie din pasajul din Militari, fara sa-ti fie frica ca nu vei prinde si cele mai spectaculoase valuri :-).Pe langa un panou plin de GoPro 3 cu care daca plecai te faceai om :-), m-au surprins putin ventuzele cu care action cam-ul era prins de masina expusa. Mult mai solide, mult mai mari, mult mai oricum vreti voi fata de ce gasim in comert. Altfel, despre GoPro Hero 3 am mai discutat. Aceasta este disponiila in 3 variante, la preturile urmatoare: GoPro HERO3 White Edition – 1200 lei, GoPro HERO3 Silver Edition – 1600 lei si GoPro HERO3 Black Edition – 2100 lei.

Iata si cateva imagini ale standului GoPro de la Barcelona.

NOTA: Deplasarea refresh.ro la MWC 2013 a fost facilitata de Samsung Romania.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments