Posted By Costin

Isteria Harlem Shake a ajuns si in .ro


do the harlem shake - NO.

Daca mizeria aia de Gangnam Style putea fi masurata, ceea ce se intampla zilele acestea cu Harlem Shake depaseste orice imaginatie si masuratoare. Startul l-a dat un vlogger, cu acest clip publicat pe 30 ianuarie 2012, clip care cu greu apropie 220k vizualizari, din care, ulterior, a extras nebunia asta.

Ce a urmat? Jde clipuri video in care oameni din toata lumea se strang pentru a dansa… nimic, pe ritmurile acestei melodii, pentru 30 de secunde de montaj video. Zeci de milioane de afisari cumulate. Pe de alta parte, sunt sigur ca, de exemplu, nu v-ati fi asteptat neam la intreprinderi precum cele de mai jos.Si cred ca este pentru prima oara cand Romania se alatura extrem de rapid viralelor internationale.Detalii aici, inca 2 clipuri misto mai puteti gasi si la Radu Tanasescu pe blog.
Distractie placuta! 🙂


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments