Posted By Costin

Mai vreau clipuri cu «Harlem Shake»!!!


Tind sa cred ca unii oameni nu stiu cand sa se opreasca. Altfel, o agentie din Romania a facut ieri un raport asupra efectului viral pe care Harlem Shake l-a avut atat in intreaga lume, cat si in Romania. Citez:

Acest dans ciudat cred că este, la origini, despre ideea de libertate. Despre a simți. Despre exprimarea liberă a sentimentelor și despre o cultură vibrantă ca cea din Harlem.

In mare, are dreptate, insa ideea e ca ce ajunge la viralul de vineri, de obicei e fumat mai peste tot in lumea asta. Mai radem, ne mai miram la oaresce cifre si arhivam. Sa stai sa traiesti din Harlem Shake in Harlem Shake inseamna, conform presupunerii de mai sus, ca trebuie sa te simti destul de… asuprit :-). Ceea ce e putin trist.

Acum, sa mai publici inca un clip, dupa ce ai publicat/participat inca/la inca 20 (exagerez voit) nu inseamna decat ca esti precum SNCFR care ureaza Craciun Fericit in luna mai. Ne scuzati, am intarziat! 🙂 Sa aduci ceva nou, e destul de greu. Poate parlamentarii, in Casa Poporului. Poate o echia de fotbal, dupa marcarea unui gol. Poate… altfel?

Cum gandesc? Moama, mi-a venit o idee TARE – CLICK AICI SA VEZI CAT DE SENZATIONAL DE GENIAL SUNT. Hai s-o facem p’aia cu Harlem Shake. S-a facut acum 2 luni, insa sunt sigur ca inca-i misto si o sa prinda. Ce-o sa radem! Really? 🙂 NOT.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments