Posted By Costin

imob, aplicatie imobiliara pentru iOS


Astazi s-a lansat imob, o aplicatie imobiliara pentru posesorii de terminale cu iOS (iPhone 3+, iPod Touch 3+, iPad – iOS 5.0+) ce aduna in acest moment peste 332.000 de anunturi imobiliare din toata tara si proceseaza peste 140.000 de anunturi lunar.

Ei spun ca pune la dispozitia utilizatorilor de terminale cu iOS toate anunturile imobiliare din Romania, cei 12 ani de experienta pe piata imobiliara ajutandu-i sa dezvolte un sistem avansat de cautare, culegere si procesare a anunturilor.

Intrebarea care ramane este: Iti cauti sau nu o casa? Daca da, de inchiriat, ori de cumparat? Daca da, ai un iPhone, iPad ori iPod Touch? Daca raspunsul este si a treia oara da, aplicatia imob se poate descarca folosind butonul de mai jos. 🙂

Detalii aici. Succes!


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments