Posted By Costin

Incarcatoare wireless?


Inteleg ca si Palm’s TouchStone a incercat, insa a esuat intr-un final. Acum e randul Google. Odata cu lansarea Nexus 4 din octombrie anul trecut, compania a anuntat si existenta in plan a unui incarcator wireless pentru acest smartphone.

nexus 4 - wireless charging

Incarcatorul a fost lansat saptamana trecuta, inainte de Valentine’s Day, pretul fiind de $59.99. Din pacate pentru noi, produsul nu este disponibil si in Romania, ca de fiecare data cand ceva misto se lanseaza. Doar in Statele Unite, ori Japonia. 🙂

Avantajul intrarii Google in toata treaba asta? Puterea de a duce tehnologia la un alt nivel. Poate in 4-5 ani nu vom mai lega telefoanele mobile cu cabluri de prize, ci doar va fi indeajuns sa ajungi la birou, acasa, hotel, ori, de exemplu, intr-un pub, iar telfonul se incarca automat.

Cool, nu? 😀


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments