Posted By Costin

Lansari: Evernote Business in Romania


Cum am vazut ca sunt destui de multi utilizatori de Evernote in Romania, odata cu venirea lui Phil Libin, persoana din spatele Evernote, la How To Web, astazi va dau o veste buna :-).

Evernote, compania care ajută oamenii să își amintească totul, anunță lansarea Evernote Business în România. Această nouă soluție permite companiilor să folosească cât mai eficient baza de cunoștințe cumulate a tuturor angajaților. Realizată pentru a întâmpina nevoile afacerilor mici și mijlocii, Evernote Business adaugă produsului de bază Evernote caracteristici care permit colectarea, descoperirea și distribuirea eficientă a informațiilor în cadrul unei companii.

Evernote e o aplicatie pentru dispozitivele mobile (Android | iOS) cu ajutorul careia iti poti nota ganduri, pastra fotografii, crea liste to-do, inregistra remindere cu voce, insa partea cea mai iteresanta este ca toate acestea sunt disponibile pe toate terminalele mobile pe care aveti instalata aplicatia, in acelasi timp.

Evernote Business ofera un set extins de functionalitati Evernote, care includ toate capabilitatile Evernote, Evernote Premium si noile caracteristici Business Premium.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments