Posted By Costin

fotografie: sa levitam prin Bucuresti!


Lui Junanto Herdiawan, un indonezian pasionat de fotografie si Instagram, ii plac atat de mult fotografiile in care pare ca leviteaza, incat, dupa cateva postari cu astfel de fotografii facute de el, a fost invitat de catre cei de la Instagram sa scrie un guest-post despre aceasta pasiune a lui pe blogul Instagram.

Tehnica nu-i cine stie ce filozofie, Junanto folosind un iPhone si aplicatia Fast Camera care-i permite sa fotografieze in rafala cu smarphone-ul din dotare. Cam ceea ce face Cristi Dorombach al nostru cu orice camera foto pe care pune mana, singura diferenta fiind ca Junanto alege doar o singura fotografie, precum cele de mai jos.

Cool, nu? Cum ar fi sa facem un proiect comun si sa levitam cu totii prin Bucuresti? Daca il legam si de medul politico-social din Romania (se poate gasi un motil pentru care… zburam, de exemplu, in piata Victoriei!) ar fi un stunt frumos pentru presa. Nu credeti? 🙂

Instagr.am este cea mai populara aplicatie foto pentru telefoanele mobile, aplicatie ce a fost achizitionata de catre Facebook pe 9 aprilie 2012. Stiati ca instagr.am a avut parte si de o conferinta dedicata in Romania, la Cluj? 🙂

Descarca instagr.am:


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments