Posted By Costin

Cine isi cauta un loc de munca pe net?


Locuri de munca

bestjobs.ro a realizat o analiza asupra profilului candidatului care isi cauta la ora actuala un loc de munca prin intermediul platformelor online. Iata concluziile acestei analize:

– cei mai multi dintre cei care cauta un loc de munca sunt femei, cu varsta cuprinsa intre 25 si 35 de ani, cu o facultate la activ si permis de conducere, ce au experienta in domeniul Vanzari.

– peste 300.000 de candidati si-au actualizat CV-ul pe BestJobs.ro in ultimele 6 luni de zile, majoritatea (aproape 120.000 de candidati) avand experienta in domeniul Vanzari.

– 61% dintre cei care isi cauta un loc de munca in Vanzari au terminat o facultate, au varsta cuprinsa intre 25 si 35 de ani (43%) si locuiesc in Bucuresti (43%).

– numarul candidatilor care isi cauta la ora actuala un loc de munca in domeniul IT/Telecom, primul loc in topul celor mai ofertante domenii la inceput de 2013, se apropie de 38.000


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.