Posted By Costin

Notati in calendar: 12 februarie, ora 18:00


#momentulacela cand va invit din toata inima sa inchidem impreuna un proiect care, personal, mi-a placut foarte mult, fotografia fiind un mod de a ma manifesta, de cele mai multe ori, intr-un mod cu mult mai placut pentru mine decat o fac in scris. 🙂

* lista evenimentelor mediului online, media si marketing este disponibila pe evenimente.NET!

Komandamentul de iarna din Niedernsill se va incheia in data de 12 februarie 2013, data la care, in foaierul de la etajul 4 al hotelului Grand Hotel Continental din Bucuresti, va avea loc, incepand cu ora 18:00, o expozitie foto cu cele mai bune fotografii realizate de cei 16 bloggeri.

Expozitia are si Event pe Facebook. Va asteptam! Multumesc!

Komandamentul de iarna din Niedernsill este editia a III-a a Tabarei de Fotografie pentru Bloggeri, eveniment organizat de catre Foto Union si sustinut de un grup de companii format din Neola, Hotel Kehlbachwirt, Domeniile Vînju Mare, Hotel Continental Forum Oradea, Opel si Anagrama.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments