Posted By Costin

Paperman


Viralul de vinerea aceasta nu a apucat sa implineasca nici 3 zile, insa raporteaza deja peste 6 milioane de vizualizari pe Youtube, 1.8 milioane de mentionari pe Facebook, precum si aparitia in peste 55.000 de mesaje pe Twitter, ori 900 de bloguri din toata lumea.

O asemenea desfasurare de numere nu putea fi altfel semnata decat Walt Disney Animation Studios, filmul avand deja la activ o nominalzare Oscar. Paperman este un film de desene animate de scurt metraj al unei foarte frumoase povesti de dragoste dintre un… Asa. Il aveti mai jos :-). Un weekend linistit!

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in saptamana curenta.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments