Posted By Costin

Ploaia de meteoriti din Rusia a adunat peste 30M vizualizari pe Youtube


A fost o saptamana plina pentru clipurile virale. Cumulat, cel mai viral subiect a fost Harlem Shake, iar cel mai viral clip pe tema aceasta a fost cel cu armata, clip prezentat de refresh.ro vinerea trecuta. Acesta a inregistrat pana in prezent peste 28 milioane de vizualizari pe Youtube.

Individual, clipul care a performat cel mai bine din punct de vedere al cifrelor a fost o compilatie din mai multe clipuri filmate cu camere de masina, care au surprins ploaia de meteoriti care a lovit Rusia saptamana trecuta si care a lasat in urma ei aproape 1000 de raniti.

Social media a adus un aport de peste 640k postari pe Facebook, aproape 35k mesaje pe Twitter, in timp ce peste 750 de bloguri din toata lumea ai preluat clipul de mai jos, subiectul viralului de vineri de saptamana aceasta.

Clipul inregistra la data si ora publicarii acestui articol putin peste 30,800,000 vizualizari.

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in saptamana curenta.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments