Posted By Costin

rol.ro inregistreaza 3.9M vizitatori unici pe luna. Record de trafic absolut pentru un site romanesc!


In decembrie 2012, realitatea.net inregistra 3.485.616 vizitatori unici, marcand un nou milestone pentru site-urile romanesti auditate de catre SATI, record ce fusese depasit doar de catre Hi5 Romania, cu 4.7 milioane de vizitatori unici.

Astazi, SATI, departamentul de internet al BRAT, a afisat rezultatele de trafic aferente lunii ianuarie 2013, rezultate care aduc in zona rarefiata a primul loc un nou site. Este vorba despre rol.ro, portal ce stabileste un nou record de trafic: 3.880.958 vizitatori unici.

rol.ro a imbratisat pozitia de cel mai vizitat site din Romania dupa 11 luni de absenta din top 10 si 2 luni in care a tatonat terenul, pozitionandu-se in top 3 site-uri din Romania si participand si la actiunea 4 x 3.000.000 vizitatori unici pe luna, desfasurata in decembrie 2012, alaturi de realitatea.net, stirileprotv.ro si gandul.info.

Daca e sa dam timpul inapoi, doar 5 site-uri au reusit performanta sa respire aerul rarefiat al primei pozitii, acestea fiind, in ordinea cronologica a aparitiei lor pe primul loc: forum.softpedia.ro, trilulilu.ro, Hi5.com (Hi5 Romania), stirileprotv.ro si realitatea.net.

Altfel, realitatea.net nu pierde locul de cel mai vizitat site de stiri din Romania, pastrand o diferenta de ~150.000 fata de stirileprotv.ro, urmatoarele doua pozitii fiind ocupate de catre cancan.ro si libertatea.ro.

Cu o crestere a traficului MoM de 2.3%, gandul.info pica pe locul 7, ziare.com isi pastreaza locul 10, iar softpedia si TPU urca in top pe locurile 8 si 9, aruncand in afara acestuia trilulilu.ro, in pozitia 11, si protv.ro, pe locul 12.

Iata si cifrele!

cele mai vizitate site-uri din Romania ianuarie 2013


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments