Posted By Costin

Romania la MWC 2013 Barcelona (FOTO)


Precum multe alte tari din intreaga lume, Romania a participat la Mobile World Congress 2013 din Barcelona, prezenta in cadrul evenimentului fiind sustinuta de Ministerul Economiei (site), Centrul Roman Pentru Promovarea Comertului si Investiriilor Straine (site) si Asociatia Romana de Industrie Electronica si Software (site).

Companiile romanesti prezente la standul Romanesc sunt in numar de 11. Le puteti gasi in pavilionul 6, prima zi fiind destul de fructuasa pentru companiile prezente. La momentul la care am ajuns eu la standul Romaniei, cei de la mTicket tocmai ce semnau un contract de cateva sute de mii de euro. Felicitari si la cat mai multe colaborari tutuor celor prezenti!

Iata si lista celor 11 companii/branduri romanesti prezente la Mobile Wold Congress 2013 din Barcelona, in ordinea pe care am gasit-o in catalogul de prezentare, ordinea fiind aceeasi cu cea a standurilor (vezi imaginile de mai jos).
– Simplus Invest – site (Bucuresti)
– Transilvania Software – site (Cluj- Napoca)
– Appscend – site (Bucuresti)
– IT Six Global Services – site (Craiova)
– Creative Staff – site (Brasov)
– AROBS Transilvania Software – site (Cluj-Napoca)
– QUALTEH – site (Timisoara)
– ALLVIEW – site (Brasov)
– iQUEST Technologies – site (Cluj-Napoca)
– EVOLINE – site (Cluj-Napoca)
– mTicket by DATATEK Group INC – site (Brasov)

NOTA: Deplasarea refresh.ro la MWC 2013 a fost facilitata de Samsung Romania.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments